-2 KILO


31/10

YESS har använt lepigen i fyra dagar och har gått ner två kilo :) yeeayy men jag har nu kollat mer på nätet och tänker inte forsätta med dessa piller, jag får helt enkelt kämpa allt jag kan för att gå ner och inse faktum att det inte finns några genvägar till att gå ner i vikt. Okej om jag nu har gåt ner 2 kilo på bara 4 dagar men de är inte värt det om i längden dem här pillerna kan var farliga

EFTER SPRINGTUREN

Nu har jag gått typ två mil är helt jäkla slut, och svetten rinner. Jag joggade en stund och jag trodde vell jag skulle dö, men jag måste säga att lepigen hjälper otroligt mycket jag blir inte alls lika trött som jag brukar efter träning och nu när jag kommit hem så känner jag at jag fortfarande kan prestera mera :) konstigt

Nu blir det springtur :)


30/10

Nu tänker jag ta mig en springtur, jag har forfarande inte bestämmt om jag ska sluta med dessa piller men jag tror nog det. Farligt ju, mm får gå ner i vikt på egen hand de är ju i alla fall inte farligt och man håller vikten mycket bättre än om man går ner snabbt :)


29/10

Aa nu har jag läst lite mer nogranare på nätet och ser nu att lepigen kan vara farligt, å shitt nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska jag forsätta. Jag har inte fått några biverkningar som dem på internet forum har fått och har inte känt någon speciellt alls. Vet inte om jag ska forsätta eller om det är bara ett slösande med pengar och riskabelt för mig själv :S

gymmet :-)


28/10

Har kommit hem från skolan nyss, gick på gymmet på skolan med felicia för att träna lite de var riktigt soft :)
Har även börjar ätit lepigen men har dock inte märkt någonting än, men det har ju bara gått två dagar. Det kommer säkert ske resultat senare:)
Det gick  bra på gymmet tränade på crosstrainer och körde bänkpress klarade stången 15 kg och + 15 klarade 30 kilo ganska bra det för en otränad tjej :) Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det titta på film och fredags mys med MORÖTTER och ÄPPLE :) NYTTIGT eller hur ?

27/10

Nu har träningkläderna åkt på och nu ska jag ut å springa i skogen, får se om jag kommer hem med vrickade fötter, jag är ju så fruktansvärt klumpig så det skulle inte alls förvåna mig. Har börjar med lepigen och tagit ett piller nu sen hur lång tid det tar inte det ger verkan har jag inte en susning om. Men träna ska jag nu i alla fall tjingeling

Äntligen :)

Nu har jag äntligen fått lepigen, håller tummarna nu att det ska fungera så det underlättar lite för mig och min träning. Det står att det ska ge mer energi, ökad pestationsförmåga vid träning och motverkar fysisk trötthet. Låter ju suveränt de här. De hävdas att man kan gå ner 10 kilo på en månad med denna bantingskur. Nu ska jag få se om detta är sant :) För min egen del så hoppas jag verkligen det, va skönt de skulle vara att tappa ca 10 kilo JIIPPI

26/10

iddag har jag varit ute och gått med felicia, vi tog en riktigt lång promenad, tiden gick så fort för vi bara gick och gick och pratade om allt möjlgt och plötsligt så hade vi gått ganska långt, men det är roligt att man glömmder bort att man tränar för att man under tien umgås. DEt är nog ett bra träningsak att ha någon med sig det blir mycket roligare :)

HOPPAS

Jag längtar kan den inte komma nu så jag kan få se om det verkligen blir något resultat, åå hoppas det funkar så jag kan gå ner några kilo. :)

Jaa får hoppas


:(

Aaa som ni kanske har märkt så har jag inte tränat någon ting, jag vet inte vad som är fel höll igång så bra och sprang varje dag men nu har jag tröttnat igen. Varför ska det vara så jobbigt att motionera, jag bara ligger i soffan och fördriver tiden, jag pluggar inte ens. Vad är det för fel känner att jag behöver en ordentlig puschning så jag kommer igång med träningen igen. Behöver energi igen jag måste verkligen börja försöka nå min målvikt nu MEN
jag har nu köpt en bantingsmetod för hela 500 KR som heter lepigen superstrong jag hoppas den ska hjälpa mig på vägen för att gå ner några kilo i vikt HOPPAS nu ska jag hålla tummarna i alla fall det kanske ger mig lite puschning så jag kommer igång, väntar bara på att dem ska komma nu :)

MAT

Idag gjorde jag kyckling, ris och hemma gjort curry sås. SUper gott även min katt tyckte om det :)

Nya träningsbyxor


20/10

snart ska jag ta mig en långspringtur, har även köpt mig ett par nya träningsbyxor som är väldigt snygga det känns bra att man kan belöna sig själv för att man har tränat hårt. Så det ger mig en liten pusch och alltid när jag har köpt något nytt så måste jag bara testa det på en gång, så snart inviger jag mina nya byxor och tänker gå ut å springa.
Det känns ganska jobbigt att man ska ut och är inte alls på humör, känner mig så lat och vill bara ligga i soffan, men jag måste ut.
Det känns också jobbigt att jag har tränat så mycket men det har inte hänt någonting har varken gått upp eller ner, men jag har legat lite på lat sidan.
Jag fick tips från min lärare idag,  jag har nu tänkt på att börja med gi metoden och de tipset fick jag från min lärare som rekommenderade fredrik pauluns gå in på www.pauluns.se
jätte bra tips om dieter och maträtter.
Tänkte laga hans recept i två veckor kommer skriva ut vad jag tillagar och om det blir någon förändring viktmässig

INGE RÖKNING

Det var ett bra tag sen jag slutade röka och det har gått väldigt bra, har inte känt något röksug och använder inte pepparmint sprayen längre. Jag har mycket mer öppnare luftvägar och jag kan springa upp för trapporna till lägenheten utan att bli andfådd och väldigt ansträngd. Det känns otroligt och jag lovar att det är till 100% värt att sluta röka.

Sting

Det som jag tycker sätter lite sting på tillvaron är när man lägger upp lite tecknade bilder som jag gjort neranför. Det är lite roliga och det jag tänker när jag ser dem är det är verkligen så sant. Liten rolig grej som man kan göra på sin blogg för att göra det lite mer färgglatt och roligare att läsa :)

SÅ SANT !!

Men om det kunna visa lite reslutat på mig så hade saker och ting underlättat men jag äter säkerligen fel och måste ändra på kosten också för att det ska ge resultat.
Men jag älskar godis så det blir en ganska stor utmaning för mig att försöka sluta med helt :)

18/10

Idag har jag inte tränat någonting och inte söndag och måndag heller. Jag har verkligen legat på latsidan ett tag, det spöregnar nu och känner inte alls för att ut och springa, jag kommer även inte på någon annan träningsmetod den här tidpunkten på kvällen.
Men jag har ätit bra idag har ätit sallad till lunch och gröt till middag mums :)
Men i morgon blir det löpning, hårdträning för att jag har fuskat nu i tre dagar. Så det är bara att ta igen det så nu tänker jag köra två pass på en dag för att träna hårdare.
Jag funderar även på att äta soppor som ersätter en måltid för att hjälpa till lite på vägen för att gå ner i vikt men jag tror jag kommer svälta ihjäl och dö.
Men jag ska försöka i några veckor och se hur det går kommer skriva ut resultatet och produkten jag kommer använda :)

Matlagning

pojkvännen lagade mat till mig, väldigt stor potion kommer aldrig orka det men väldigt positivt att inte bara jag som lagar mat hih så glad jag blir

så där ser jag också ut efter träning


16/10

Aa idag tror jag att jag ska ut och gå bara på grund av att min kropp hindrar mig så otroligt för att träna, men jag känner att träning börjar bli lite enformig och ska därför gå på gympa på friitiden då är det step, zumba, aerobics även olika konditions pass. Jag tänkte testa några gånger och se om det passar mig. Jag är vell inte så förtjust i detta mig i riktigt fysiska aktiviteter och bollsportet. Men det blir en annan träningsform och blir kanske lite roligare att träna. Är nyfiken på att se hur det ska gå :)

efter springtur


16/10

igår så tog jag och mamma en lång promenad, jag hade tråkigt och hon med så vi satt på oss kläderna och gick ut. Eftersom det var lördag så tog vi en promenad genom staden där det finns belysning. Man vet ju aldrig, men när vi hade gått en bit och var ganska nära hemåt så kommer det tre stycken personer på andra sidan vägen. Det var alkolister å herregud tänkte ja bara dem inte kommver över på den här sidan. Det var inte en kotte ute förutom dom och vi. Men ja så klart så springer dem över på våran sida och börjar babbla. Å jag börja gå men mamma stannade hon visste inte riktigt vad hon skulle göra. Men hon kom därifrån och vi trippade väldigt fort hem sen. aa ALDRIG mer gå ut sent på en lördag kväll :)

15/10

Nu ska jag och sophie ut på en promenix, det kanske inte blir någon lång promenad men vi kommer i alla fall gå i en lagom takt.
Jag var även ut och sprang kl halv tio idag och vad jag har fått för fel har jag ingen aning om, men jag blev otroligt pigg efteråt och efter duschen så klädde jag på mig och gick ner på stan för en fika. Man är på topp hela tiden nu känner ja.
Jag har inte vågat vägt mig ennu men jag ska nog göra det om några dagar, herregud nu hoppas jag att jag har gått ner något:)

13/10

idag tog jag en lång promenad med mamma, jag kände att mer orkar jag inte idag. Har varit allmän trött och kände inte alls för att springa idag. Vi gick i ganska raskt takt och vi gick nog ungefär 5-6 km. Mina vader börjar säga ifrån och dem gör så fruktansvärt ont. Mamma säger att det beror på rökningen och att man tränat bort det, men jag har nu tränat i några veckor och det blir inget bättre  så konstigt tycker ja. Men jag tänker kämpa på och ja ska inte få upp något mer. Fattar inte hur jag kan gå upp av att träna. Ja blir så arg men men, träningen är inte förgäves utan jag har fått mycket bättre kondition. Men jag känner ibland nästan tvång att ut och springa fast man egentligen inte orkar men jag går ut endå och man ångrar sig verkligen inte efteråt. Men eftersom jag känner nu att min kropp säger ifrån så tar jag det lite lugnare och försöker ut och gå istället för att springa. Men nu jäklans ska jag vila upp mig sen imorgon blir det det hårdträning på både gym och ut och springa senare på kvällen så ska jag även ta en promenix med mamma.

SLUTAT RöKA

Nu var det länge sedan jag slutade röka och min andning är så mycket bättre och jag har faktist inte mått så bra i min kropp så som jag gör nu efter jag slutade röka det är fantastisk skönt och jag är glad att jag slutade nu innan det var försent.
när jag slutade röka så kände jag redan från början att jag kommer fixa det här och det ligger bara i psyket att man måste verkligen tänka att man klarar detta då blir det inte sådant problem. Jag trodde det skulle vara mycket svårare att sluta röka än det var men än är jag inte igenom men jag har slutat med nicton pepparmint sprayen men den är verkligen till stor hjälp i början, men nu har jag slutat helt med den för att jag känner att jag inte behöver den.
Men det jag känner är att när man går ut och festar att röksuget blir mycket starkare än vanligt och det blir mycket svårare men när jag känner de där riktiga röksuget när man är ute på krogen så brukar jag prata på med någon kompis och försöka inte tänka på det, även allmänt försöka tänka på någonting annat, det brukar funka riktigt bra. :)
Men jag är stolt att jag klarat det och det känns riktigt underbart att få visa alla som inte trodde att man skulle klara det :)

EFTER SPRINGTUR


11/10

har precis kommit innan för dörren efter en springtur genom staden. Men idag tog det emot jag var pigg i kroppen och väldigt taggad på att springa men min kropp säger ifrån, antingen så har jag överansträngt mig eller så orkar inte mina ben längre. jag hann inte så långt förns det börjar krampa i benen och var tvungen att vila. Alltid så har jag försökt att träna bort smärtan om jag har ont och oftast har det fungerart men det gör det inte nu. Har ont i benhinnorna och jag hoppas det inte är något farligt så det hindrar min träning.
OKEJ nu har jag en väldigt irreterande sak att berätta och det är att jag har gått upp 4 KILO ja tror jag blir galen, va är det för fel jag har tränat stenhårt i nästan två veckor och har inte gått ner ett kilo. Ååå va less ja blir men jag pratade med mamma om det och jag äter såna protein drinkar som hon tror att jag går upp av att jag får för mycket protein i kroppen som inte kroppen hinner med att förbränna och det kan göra att jag går upp. men alltså hallå så mycket som man kämpat och bara går upp va är de här, nää nu tänker jag i alla fall sluta med de där protein grejsen och forstätta min vanliga träning utan tillskott. det orsakar massa problem bara.
Men träning rullar på och jag ska bara försöka få igång mina ben så dem inte värker så mycket så jag kan träna på hårdare nu efter att ha gått upp. Men all träning är inte förgäves jag har fått en otroligt bättre kondition och orkar mycket mer än förut. så det är något positivt med det hela. Men nu tänker jag sluta med proteindrinkarna och forsätta med min träning.

Gym :)


11/10

Aa man sitter nu i skolan men jag tog ett träningspass på rasten på ungefär 40 minuter i gymmet. Riktigt skönt det faktist att få träna av sig så man orkar med alla lektioner sen :) Jag körde bara löpning på rullbandet för jag vill inte göra nå mer styrka man blir nästan som en biff åå vem vill se ut så när man är tjej njaa. Jag fokuserar på att träna konditionen och löpning, det är nog mest min grej.
Men jag har kommit fram till en mycket bra sak och det är verkligen att man måste hitta sitt sätt att träna på och vad man själv är intresserad av för annars blir det fruktansvärt tråkigt. jag brann för fotboll och innebandy fotboll men jag känner nu att jag aldrig skulle orka springa och hålla takten med dem längre å herregud nej. Därför försöker jag träna upp mig så mycket som möjligt innan jag kanske börjar träna med mitt lag igen. Man vill gärna inte komma dit hur otränad som helst hur fånigt blir inte de. Så jag har bestämt mig att träna så pass mycket jag kan så jag kommer upp på samma nivå som jag var förut. :)

10/10

Tog en promenad med mamma efter jag ätit den goda maten, det var skönt med ett lite lugnare tempo men blev lagomt svettig. Suveränt nu har jag rört på mig två gånger under denna dag och det känns riktigt skönt. Nu tänker jag i alla fall bara koppla av :)

God mat

Nu tänkte jag sätta mig och äta middag biff med potatis åå super gott :)

10/10

jag hann knappt komma innan för dörren förns träningskläderna var på och orsaken till detta var att jag inte alls hade lust att springao och var allmänt trött bara men jag tänkte jag springer och sedan har jag hela dagen att slappa och sova en stund.
jag vet inte vad som är fel på min kropp men innan jag började röka och fick en dålig livsstil så var jag riktigt vältränad och tränade minst 6 dagar i veckan. Men nu när jag ska ut och motionera så får jag ont överallt i ryggen och mina vader speciellt dom. Å herregud vilken smärt förstår inte. men genom när jag får ont så får jag en annan vilja och motioviation och tänker bara det här ska jag träna bort och de här ska inte få stoppa mig att uppfylla mina mål så är det bara. men det tar verkligen emot men jag känner att det blir lättare och lättare att springa och jag orkar springa längre stäckor varje dag.
Det blir bara en positiv uveckling men även så känner man vad har man gett sig in på men den jag ska försöka få en ennu bättre inställning och ska bra tänka att jag kommer att lyckas :)

springtur :)


Bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin

9/10

Jag sprang vanliga rundan som jag springer nästan varje dag och den är ungefär 5 km , men idag var jag inte lika motiverad att springa vela helst ligga hemma i soffan, men jag fick lite dåligt samvete så jag satt på mig träningskläderna och sprang på men jag tycker att det är konstigt att man får dåligt samvete för att inte träna en dag men det kanske blir så efter ett tag vemvet.
men jag kände i hela kroppen att jag inte orkar ta många steg men jag kände även att det var så skönt att bara svettas bort allting.
Men jag sprang dem 5 km ialla fall och man mår så otroligt bra efter åt och jag tänkte nu kunna ja legat i soffan och troligen ätit chips men i stället så har jag tränat och tagit hand om min kropp istället för att göra motsatta.
jag känner hur jag har utvecklas att är mycket piggare i skolan och orkar mera efter bara någon vecka. Att kroppen visar en total förändring så fort. Det är suveränt tycker jag och jag känner mig även ganska stolt att jag gick ut och spring fast jag egentligen inte vela men nu ångrar jag verkligen inte de. Fast man jämt tänker samma tanke när man springer vad håller jag på med de här är ju skit jobbigt jag vill ju bara dö nu. Men man fortsätter endå konstigt de där.

8 dagar

8 DAGAR UTAN EN ENDA CIGARETT :-) . Det börjar kännas lite jobbigare nu och känner av röksuget mer nu än vad jag gjorde i början. Men jag försöker och jag äter fortfarande mycket morötter. De gäller verkligen att ha motivation men man får forsätta och kämpa och det tänker ja göra. Allting känns så mycket bättre nu när man slutat att man kan andas friskare och röra på sig utan att bara bli andfådd för att gå upp för trapporna. SÅ det är på god väg nu

springtur


5/10

AA idag sprang jag ungefär 5 km och körde lite intervaller på samma gång så man får upp kondititionen. aa det var ju lika jobbigt som alla andra gånger jag springer. herregud varför ska det vara så jobbigt och man andas som om man aldrig har rört på sig någon gång. men nu inser jag verkligen var rökning har gjort med min kropp. Men det
jag blir riktigt arg på är att jag vägde mig idag och har gått upp två kilo shiitt. Jag vet ju själv att jag inte har fuskat någonting men det är säkerligen rökning som gör att man går upp, för enligt fakta så minskar fettförbräningen med 10% och då får jag kämpa ennu hårdade för att gå ner i vikt men jag tänker fasen inte ge upp nu när jag har kämpat och sprungit varje dag. Så något resultat måste det visa om några dagar. så äre bara :D

inga mer cigaretter


6 dagen

Det har även gått 6 dagar sedan jag slutade röka och jag käner vad jag kan andas mycket mycket bättre nu och är ganska stolt över mig själv. Men det har gått bra och jag har inte känt något riktig röksug ännu, det är otroligt skönt att inte lukta rök om kläder osv. Tänk på det om ni själv försöker sluta röka att man luktar mycket godare än äcklig röklukt, och man känner dem andra som har varit ute och rökt vad dem luktar illa. Det är nog det bästa jag har gjort för mig själv och min kropp att sluta RÖKA

4/10

Efter jag slutat skolan så var jag ganska rastlös och tänkte att nu ska jag ut å springa, hann inte så långt förns mina ben och vader började krampa. Jäklans va ont de gjorde men jag tänkte att det ska inte få hindra mig att springa mina km aldrig men det gick inte. Pågrund av rökningen så har det blivit någon ting i mina vader om det nu hetta åderförkalkning som min mamma sa eller vad det nu var men ont gör det och ser nu att rökning inte bara har skadat mina lungor utan också min kropp fysiskt. Men det går att träna bort och det ska jag också göra. Men bara efter dem här dagarna så känner jag att jag orkar mera än första gången men nu var det min kropp som sa i från istället.
Jag har inte vägt mig ennu så jag vet inte om träningen har gett någor reslutat men jag får se efter veckans slut då tänker jag väga mig då ska jag minst har gått ner 4 kg :D tror ni jag klarar det.

EFTER SPRINGTUREN


3/10

Aa idag har jag tränat riktigt hårt jag har även varit rökfri i 5 dagar och det går bra men man få verkligen kolla bort när man ser någon röka och jag har nog aldrig ätit så mycket morötter som jag gör nu :DMen jag har väldigt bra stöd från min mamam som kommer med väldigt goda råd och man det kommer alltid vara folk som röker i sin omgivning och det är bara att vänja sig efter. Men det funkar men i alla fall jag har sprungit 7 km med sophie idag som är min bästa vän, som även är något mer vältränad än mig och det känns inte så bra och man vill gärna prestera mer än vad man kan, men hon stöttar mig så otroligt mycket och puschar på mig så jag orkar mera, det känns otroligt bra att man har flera personer som verkligen stöttar än och tror på en att man klarar detta, det behövs verkligen. Men men senare på kvällen så tog mamma och jag en jogging tur på ungefär 4 km, mamma och hennes sambo gick mest men jag joggade en bit och joggade tillbaka till dem och forsatte så, det var en mer lugnare tur än den på dagen för då hade jag mjöksyra i varenda kroppsdel. Nu kunna jag bestäma lite mer mitt egna tempo och hur mycket jag orkade prestera. Men nu sitter man i soffan och känner att man verkligen har presterat otroligt bra och jag känner mig så nöjd sådan känsla är det bästa som finns att man verkligen är nöjd med sig själv och att man gjort något bra för sig själv. Men nu ska jag slappa ett tag vid soffan hejsss

1/10

Har nu bestämt mig för att ta tag i träningen igen, jag tappade allt men nu börjar jag om på nytt igen. Jag bestämde mig för att springa 6 km i olika takter, jag var så taggad när jag började men insåg ganska tidigt att det skulle bli väldigt tufft och en ganska stor utmaning. Eftersom jag inte har tränat på väldigt länge och har precis slutat röka så är inte konditionen på topp. Å men herregud va jobbigt de var jag trodde seriöst att jag skulle dö. Jag måste nog träna på min uthållighet och KONDITION, men jag fortsatte hela tiden sprang ungefär 6 km men jag fick så klart variera hastighet. Det är så mycket psykisk det sitter i inte bara det fysiska man måste ha goda tankar och tänka du klarar de här försöker man tänka så för sig själv så går det så mycket bättre. Men man vill ju så klart bara GE UPP när man har nått den punkten när man verkligen inte orkar nå mer. Men jag tänker hela tiden okej nu orka jag inte så mycket men nästa gång så orkar jag längre och så forsätter det och när jag har blivit lite mer tränad så kommer det jag säkerligen orka hela vägen. Jag tävlar lite med mig själv och det är lätt att tankarna börjar sätta igång och säger du klarar inte de här ge upp men fasen heller aldrig det är vell inga problem klart man klarar de här. Forsätter jag att ha dem här positiva tankarna så kommer de här gå bra tror jag. :D 


28/9 SLUTA RÖKA

Okej jag har nu slutat röka, helt otroligt jag tog ett rejält snack med mamma och nu har jag verkligen bestämt mig för att sluta röka och jag vet att jag kommer klara det. Jag vet även att det kommer bli tufft men jag har köpt nicotin pepparmint spray som hjälp och den funkar riktigt bra. Nu håller jag tummarna och jag ska hålla detta, jag kommer skriva ut en gång i veckan och berättar hur det går. Jag har försökt att sluta röka många gånger men nu har jag verkligen bestämt mig och jag känner en helt annan motivation nu än dem andra gånger jag försökt sluta. HÅLL TUMMARNA FÖR MIG :D 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!