ZUMBA

Har precis kommit hem från zumba träning, första gången idag. Hur roligt som helst kommer helt klart forsätta. Det är blandade åldrar vilket är jätte bra:) man rör på hela kroppen och det känns riktigt skönt och även SUPER ROLIGT :)) helt värt varenda krona :D


Helt sjukt!!!!!!!!

Det var ett tag sen nu jag har bloggat. Har inte tränat på ett bra tag men har endå gått ner i vikt. Helt sjukt. Men jag har i alla fall gått ner två kilo sen en och en halv vecka tillbaka. Jag har ätit mycket soppor cirka två måltider per dag. Det ger verkligen resultat fortare än vad jag trodde. Men för att jag nu ska gå ner i vikt fortare så läre jag nu sätta igång med träningen igen. Då måste är jag lätt nere i den vikt jag vill inom två till tre månader.. yeeyyy :):)

Så SKÖNT

Idag körde jag min första fotbolls träning, har inte tränat fotboll på 3 år men jag orkade igenom hela träningen. Eftersom fotboll har varit mitt liv för 3 år sedan så hade jag allting kvar. Det var inte alls lika jobbigt som jag trodde och det är så jäkla skönt efteråt. Jag kommer helt klart forsätta så jäkla niceeee :)

JAA DU

Jag ska försöka ta mig till gymmet idag då, vet inte vad som hände där men jag har tagit en liten paus under julen. Har mest latat mig lite men de får jag verkligen ta igen nu. Så nu gäller det att lägga ner all sin tid på träningen och klara mitt mål till sommaren.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!