30/11

Jaa idag var man på gymmet och det gick riktigt bra, fick lite ont i benen men de gick över, körde på crosstrainer men jädrans vad svettig man blir. Träningen rullar på som det ska nu. Jag ska träna sten hårt tills studenten vilket det känns som inte är så långt kvar nu det går fort :) KOLLA NEDAN VAD JAG TAR I DÅ :)


TRÄNING PÅ G :)

NU TÄNKER JAG DRA MIG IVÄG FÖR ATT TRÄNA ETT PASS :)


29/11

Jag körde ett sent gympass idag, det var riktigt skönt att gymma på kvällen och jag kommer nog forsätta med de. Det var inte mycket folk bara jag och karln min. Så jag tränade på i en timme. blev mycket kondition och jag kommer INTE börja lyfta vikter igen som jag gjorde förut för det var då jag gick upp som mest och blev större än förut. Jag kör magträning osv men kommer inte lyfta skrot, jag kommer gå ner i vikt självklart är lite slarvig med vad jag äter. De är gott med lite ute mat då och då men måste börja laga lite nyttigare mat :)


hm

Jag vägde mig även idag efter en veckas träning, har ej gått ner något blir ganska arg när det aldrig visar något på vågen. Det måste bero på att jag kanske inte äter riktigt nyttig mat nu ska jag se om jag går ner någon gång när jag ändrar mina kostvanor :)


27/11

Yeess, nu har jag legat på latsidan fredag och lördag, men idag körde jag ett riktigt träningspass ca en timme :) super skönt efteråt nu har jag bränt bort kladdkakan som jag åt hos min kompis. Nu är det frid och fröjd, och njuter av den goda köttfärsåsen som jag lagat:) Allting känns suveränt efter man tränat man har svettas bort allting. Det var lite tyngre nu men jag sprang på. :)

25/11

Idag har jag en vilo dag och tänker inte träna, ska göra så lite som möjligt idag, är helt slut i min kropp och trött.

24/11

IDAG var jag på gymmet igen och tränade ca 45 minuter, egentligen orkade jag inte alls träna har varit så fruktansvärt trött idag. Men jag tog mig dig en stund och körde på bra, körde på crosstrainern idag och det var jobbigt. Ibland under träningspasset tror man att man ska dö men efter det stadiet så går det över :D Imorgon är det vilo dag sen kör jag på två dagar igen :)
 


23/11

Aaa idag blev det gymmet efter skolan och det gick så bra jag sprang på löpandet i en timme och utan att få ont i benen osv. Det gick förvånatsvärt bra idag och det känns riktigt roligt att träna :P Det känns så bra att man ser fram i mot att träna igen, det var ett tag sen man Kände så. Att kunna springa i en timme men lite olika hastigheter utan att bli så trött tycker jag är frukansvärt skönt. Nu börjar det bli bra de här.
Men jag måste bara berätta att när jag hade sprungit ett tag så började löparbandet låta typ gnissla och det lät konstigt, jag brydde mig inte mer om det och fortsatte. Men efter en stund så lät det nå så fruktansvärt och det lät som hela rullbandet skulle flyga i luften alla så klart kollade på mig och så fruktansvärt pinsamt. Ja trodde vell att jag skulle dö där ett tag men jag bytte löparband och fortsatte bara hihi. Hur det kan bli :)

22/11

Idag var jag på gymmet, var där i en timme ungefär, DET VAR SÅ FRUKTANSVÄRT SKÖNT. Jag förstår inte vad som hände men jag sprang och sprang på det där löpbandet hela tiden. Det gick så lätt jag blev inte så jätte svettig och inte alls lika trött som jag trodde. Kände att det var riktigt skönt efteråt när man har svettas bort allting som inte "ska vara där" :). Super nice var det i alla fall. Imorgon fortsätter träningen i ca en timme ROLIGT :) Längtar redan :P

21/11

IDAG var jag på gymmet, super skönt var det men det kändes verkligen att jag inte har tränat på ett tag, jag tränade bara på crosstrainer idag eftersom jag börjar med en mjukstart så jag inte får världens träningsvärk. Trodde mina ben skulle lägga av där ett tag. Dem första tio minuterna kändes som att sitta i ett skithus, men så småningom när jag började komma in i det hela så gick det bättre. Men jag blev förvånad själv att jag orkade så lite, hur dåligt tränad kan man va igentligen. Men nu när jag märkte det så vill jag bara fortsätta och träna mera och mera.
Det var dock lite ovant att träna på det nya gymmet eftersom jag är van med det gammla men jag tror det här blir fint fint.
:):)

19/11

Nu ska det börjas tränas igen här, har avlustat pencilin kuren nu så nu kan jag forsätta träna igen. Det ska bli intressant att börja träna på den nya gymmet city gym. Hoppas jag kommer trivas där men det är billigt i alla fall så det blir suveränt de här :) FÖRSTA tränings dagen i morgon :)

Jaa

Så klart så ska alltid någonting sätta käppar i hjulet för mig när jag för en gång skull kommer igång med träningen, så jag äter pencilin igen men nu har jag skaffat nytt gym kort och ska jag träna som bara attans. Måste tänka lite på att gå ner några kilon till balen. så man får på bal klänningen men så fort som möjligt jag har slutat med pencilinen så forstätter träningen. Nytt gym kort skaffas i morgon så nu börjars det igen :) :)

14/11

Mmm har blivit sjuk igen så fick avsluta shakarna ett tag, men jag ska försöka träna så snart som möjligt.

10/11

Aaahap nu har jag shekat i typ 4 dagar, är hungrig men det går ganska bra :) ska forsätta i alla fall så långt jag orkar och ser om det blir någon förändring, ska bli roligt att se resultatet :)

8/11

Nu tänker jag ta mig i kragen och ut och springa lite, nu ska jag börja träna mitt gymkort har gått ut men nytt är fixat snart men nu tänker jag ta på mig träningskläder och ta mig en springtur. Jag har även börjar med nutrilett å det känns som jag håller på att hungrar ihjäl men det går nog över måste nog vänja mig först

Shake shake


6/11

Idag har jag varit lat som vanligt och har inte tränat, men jag har nu funderat hela dagen om jag ska testa nutrilett i en månad och se om jag går ner något så man får en bra kick start så man kommer igång någon gång. De går lite segt nu och jag börjar tröttna på de här nu måste jag göra någonting åt detta. Jag har inte ätit så mycket onyttig mat eller godis det är mest att jag inte orkar gå ut å gå och springa. Känner inte för det och speciellt inte när jag har haft lov har haft otroligt mycket att göra har nästan pluggat varje dag pga nationella. jag var tvungen att priotera bort träningen för skolan den här veckan. Men jag tänker nog testa det och se om jag bara går runt och är hungrig eller om det funkar någorlunda.
Imorgon väntar gymmet på mig och då blir det hårdträning. :)

promenix


5/11

Dem ringde igår från xtravaganza och frågade om jag vela vara med där, det kostade NÅ SÅ fruktansvärt mycket pengar. det är någon metod man går på och äter soppor och tränar för att bibehålla vikten men det är knappast värt det för de pengar man slänger ut kostade 899 kr i månaden i ett år plus 596 kr per vecka för sopporna ÄR DOM från vettet eller. Jag tänker då rakt inte betala så mycket för att gå ner i vikt då försöker jag hellre på egen hand. Tänkte nu ta på mig träningskläderna och ta mig en promenix. Köpte igår en grej man har på armen som man stoppar mobilen i, super bra slipper man hålla på att tänka på vart man ska lägga mobilen när man springer.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!