Gymmet :)

har kommit hem från gymmet nu , var ett bra tag sennan var där :) det var hur skönt som helst att äntligen och nu ska jag fasen ta mig i kragen och åka dit varje dag :) kanske inte varje dag men 5 dagar i veckan i alla fall :)


Helt slut nu !!

Har precis kommit hem från zumba träningen är helt slut och ska hoppa in i duschen nu SNABBT :) instruktören körde sten hårt i dag och en mycket högre tempo. Men det är roligt att hon ändrar lite men men nu blir det duschen sen sova :)

ZUMBA IDAG

Nu snart bär det av till zumba träning, ska bli skönt att röra på sig. Det ska bli riktigt roligt :)) uppdaterar senare om hur det gick :)

GYMMET IDAG

Idag blev det gymmet och det var ett bra tag sen man var där nu, men det gick bra kondisen är kvar och nu blir det forsatt mer träning :)))

Helt klart det bästa jag gjort:)

Idag var det zumba träning igen, det kommer jag forsätta med varje onsdag 12 gånger. SÅ roligt nu har man lärt sig lite eftersom jag har köpt ett spel som också är zumba och lär mig mer och mer steg. Ett riktigt roligt träning sätt. Det känns otroligt bra och hoppas man tappar några kilo nuu :))

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!